- მთავარი
- ტრენინგები
- დასრულებული
- ჰიგიენა და სურსათის უვნებლობა
ტრენინგის შესახებ
ჰიგიენა და სურსათის უვნებლობა
სსიპ „საქართველოს ტურიზმის ეროვნული ადმინისტრაცია“ იწვევს ქ. ბათუმში არსებული განთავსებისა და კვების ობიექტების წარმომადგენლებს ერთდღიან ტრენინგზე - „ჰიგიენა და სურსათის უვნებლობა“. ტრენინგს წარუძღვება აგრარულ მეცნიერებათა და ბიოლოგიის დოქტორი, სურსათის ექსპერტი მირანდა გორგილაძე.
ტრენინგის თარიღი
10.05.2023 - 10.05.2023
რეგისტრაცია დასრულებულია
ტრენინგი ჩატარდება მიმდინარე წლის 10 მაისს 13:00 საათზე (ხანგრძლივობა 6 საათი) სასტუმრო „ბესტ ვესტერნ პრემიერში “, მის. ქ. ბათუმი, გორგილაძის 111.
ტრენინგის თემატა:
- GMP (კარგი საწარმოო პრაქტიკა) და GHP (ჰიგიენის პრაქტიკა);
- წერილობითი პროცედურების (სტანდარტული ოპერირების პროცედურები) და სამუშაო ფორმების შემუშავება;
- პერსონალის სავალდებულო სწავლებების პოლიტიკა;
- სურსათის უვნებლობის პრინციპები, ჰიგიენა;
- HACCP სისტემის მიმოხილვა, მოსამზადებელი და დანერგვის ეტაპები;
- ალერგიის გამომწვევი ან მომეტებული მგრძნობელობის მქონე ნივთიერებები ან
პროდუქტები; - მომხმარებლის ინფორმირებულობა, პრეტენზიების მართვა და სხვა.