მიშლენის ვარსკვლავოსანი შეფის ჟულიენ ენოტის კულინარიული მასტერკლასი
მიშლენის ვარსკვლავოსანმა შეფმა ჟულიენ ენოტმა ადგილობრივ მზარეულებს ზღვის პროდუქტებისა და თევზეულის მომზადების მასტერკლასი ჩაუტარა
„გასტრო ბათუმის“ ფარგლებში, ფრანგმა შეფმა მზარეულებისთვის რამდენიმე საინტერესო კერძი მოამზადა:
- გამჭვირვალე კანელონები კრევეტების ტარტარით და კარგისოსი აიოლით
- ნაზად მომზადებული შავი ზღვის კეფალის ტარტარი, ციტრუსის და მწვანილეულის ესპუმათი, ცოცხალი ქინძის სალათით
- ზღვის წყალმცენარეების ზეთში გამოყვანილი სიბასი, ყვავილოვანი კომბოსტოს გარნირით და თეთრი ღვინის სოუსით
- შავი ზღვის ხონთქარი გოგრის ჯავშანში, მორთმეული გოგრის ნიოკებით და მანდარინის კონდიმენტით
,,გასტრო ბათუმი" რეგიონში აჭარის ტურიზმის დეპარტამენტის ორგანიზებით მესამედ გაიმართა.