Ferrandi Paris-ის შეფ-ინსტრუქტორ სტეფან იაკიჩის კულინარიული მასტერკლასი
გასტრო ბათუმის" ფარგლებში ადგილობრივ მზარეულებს კულინარიული მასტერკლასი ჩაუტარდათ
Ferrandi Paris-ის შეფ-ინსტრუქტორმა სტეფან იაკიჩმა მზარეულებს თევზეულისა და ზღვის პროდუქტებისთვის გარნირებისა და სოუსების მომზადების თანამედროვე ტექნიკები გააცნო.
კულინარიულ მასტერკლასზე ფრანგმა შეფ-ინსტრუქტორმა მრავალფეროვანი მენიუ წარმოადგინა:
- გრილზე მომზადებული რვაფეხა მუხუდოს კრეპით და ბაზილიკის ესპუმათი
- შავი ზღვის ორაგულის კარპაჩო მომზადებული ფენებად მოწალულ გოგრასთან ერთად და დასრულებული ნაზი ბროწეულის სოუსით
- შავი ზღვის კამბალა წითელი კომბოსტოს გარნირით, დასრულებული თეთრი მისოს და კარაქის სოუსით
- გამომცხვარი დორადო თხილის ნიგვიზიან მუნდირში ბროკოლის გარნირით, ვაშლისა და ჯინჯერის სოუსით
,,გასტრო ბათუმი" რეგიონში აჭარის ტურიზმის დეპარტამენტის ორგანიზებით იმართება.