„გასტრო ბათუმის" ფარგლებში ადგილობრივ მზარეულებს თევზის მომზადების მასტერკლასი ჩაუტარდათ.

?‍?Ferrandi Paris-ის შეფ-ინსტრუქტორმა სტეფან იაკიჩმა თევზის პროდუქტებისგან მრავალფეროვანი მენიუ შეადგინა და მზარეულებს მათი მომზადების ტექნიკები გააცნო.

✅ დამარინადებული ქაფშია(ანჩოუსი )

✅ნახევრად მოხარშული ორაგული

✅გრილზე მომზადებული კრევეტები და ავოკადო

✅ორთქლზე მომზადებული ზღვის სიბასი

➡️ბათუმში გასტრონომიული ფორუმი პირველად ტარდება. მისი მიზანი საერთაშორისო გამოცდილების გაზიარება და აჭარაში დანერგვაა.


არ ხართ რეგისტრირებული? რეგისტრაცია

პაროლის აღდგენის ბმულს მიიღებთ ელ. ფოსტაზე.