აჭარის ავტონომიური რესპუბლიკის ტურიზმისა და კურორტების დეპარტამენტი, სერვისის განვითარების სამსახური
15.08.2024 - 15.08.2024
ცნობიერების ამაღლება სურსათის უვნებლობის სფეროში ახლადდამტკიცებული რეგულაციების თაობაზე ჰორეკა სექტორში ჩართული ბიზნესოპერატორებისთვის
ეს აქტივობა ხორციელდება ევროკავშირის მიერ დაფინანსებული პროექტის „საქართველოში სურსათის უვნებლობისა და SPS სექტორის მხარდაჭერა - ENPARD IV" ფარგლებში, რომელიც თანადაფინანსებულია შვედეთის საელჩოს, ჩეხეთის განვითარების სააგენტოსა ( CzDA) და გაეროს სურსათისა და სოფლის მეურნეობის ორგანიზაციის (FAO) მიერ.
ერთდღიანი შეხვედრა ჩატარდება სასტუმრო „დრიმლენდ ოაზისში", მისამართი: ჩაქვი, ბათუმის ქუჩა 16, B ბლოკი, მეორე სართული.
სამუშაო ენა: ქართული
შინაარსი / სესიები / მომხსენებლები
10:45-11:00 რეგისტრაცია, ყავა/ჩაი
11:00-11:30 მისასალმებელი სიტყვა:
11:30-12:45 სურსათის უვნებლობის მართვა - საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების (HACCP) სისტემა - პაატა ქურდაძე, სურსათის ეროვნული სააგენტოს სურსათის უვნებლობის დეპარტამენტის უფროსის მოადგილე.
კითხვა-პასუხი
13:00-14:00 სურსათის უვნებლობის პრინციპი საზოგადოებრივი კვების ობიექტებში - ვასილ კვერნაძე, სურსათის ეროვნული სააგენტოს სურსათის უვნებლობის დეპარტამენტის უფროსი.
კითხვა-პასუხი
14:00-15:00 სადილი
15:00-16:00 ევროკავშირთან ღრმა და ყოვლისმომცველი თავისუფალი ვაჭრობის სივრცის შესახებ შეთანხმება (DCFTA) და ექსპორტის/იმპორტის საკითხები - ზურაბ ზურაშვილი, სურსათის ეროვნული სააგენტოს საერთაშორისო ურთიერთობის დეპარტამენტის უფროსი.
კითხვა-პასუხი
16:15-16:45 ვიქტორინა - პაატა ქურდაძე, სურსათის ეროვნული სააგენტოს სურსათის უვნებლობის დეპარტამენტის უფროსის მოადგილე.