აჭარის ავტონომიური რესპუბლიკის ტურიზმისა და კურორტების დეპარტამენტი, სერვისის განვითარების სამსახური
15.04.2022 - 17.04.2022
აღნიშნული მოკლევადიანი თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგი განთვალისწინებულია განთავსების ობიექტების კვებისა და სასმელების სამსახურის შეფ სტუარდებისათვის და მისი მიზანია უზრუნველყოს სამზარეულოს დასუფთავების, ჭურჭლისა და სამზარეულოს ინვენტარის მოვლა-დასუფთავების კოორდინირება და კონტროლი.
ტრენინგში მონაწილეობის მიღება შეუძლიათ როგორც განთავსების ობიექტების კვებისა და სასმელების სამსახურის შეფ სტუარდებს, ასევე კვების ობიექტების მენეჯერებს/შეფ სტუარდებს/ შეფ მზარეულებს.
თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგის ხანგრძლივობაა 9 საათი. ჩატარდება სამი დღის განმავლობაში, დღეში 3 საათი.
მისამართი: ქ. ბათუმი, ზ. გორგილაძის 111, სასტუმრო „ბესტ ვესტერნ პრემიერ ბათუმი“
10-ე სართული, საკონფერენციო დარბაზი „ონიქსი“
დღე I - 15 აპრილი, 2022 წელი
17:00 – 18:30 - ტრენინგის დაწყება
18:30 – 19:00 - შესვენება
19:00 – 20:30 - ტრენინგის გაგრძელება
დღე II - 16 აპრილი, 2022 წელი
17:00 – 18:30 - ტრენინგის დაწყება
18:30 – 19:00 - შესვენება
19:00 – 20:30 - ტრენინგის გაგრძელება
დღე III - 17 აპრილი, 2022 წელი
17:00 – 18:30 - ტრენინგის დაწყება
18:30 – 19:00 - შესვენება
19:00 – 20:30 - ტრენინგის გაგრძელება