აჭარის ავტონომიური რესპუბლიკის ტურიზმისა და კურორტების დეპარტამენტი, სერვისის განვითარების სამსახური

ყავის და ჩაის ტრენინგი - II ჯგუფი

29.04.2024 - 02.05.2024

ტრენინგის შესახებ

აჭარაში კვების და განთავსების ობიექტების წარმომადგენლებისათვის, კერძოდ, ბარმენებისათვის, ყავისა და ჩაის მომზადების ტექნოლოგიის (ბარისტას) თემატიკაზე ოთხდღიანი თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგი გაიმართება.

ტრენინგის მიზანია:

აჭარის რეგიონის ტურისტულ ობიექტებში სერვისის დონის ამაღლება;

აჭარის რეგიონში კვების და განთავსების ობიექტებში დასაქმებულთათვის მომსახურების ხარისხის ამაღლების შესახებ თეორიული და პრაქტიკული ცოდნის გაზიარება;

აჭარის რეგიონის კვების და განთავსების ობიექტებში პროფესიული ყავისა და ჩაის მომზადების ტექნოლოგიის სპეციფიკური ცოდნის თეორიისა და პრაქტიკის გაზიარება;

ყავისა და ჩაის მომზადების საერთაშორისო ნორმების და სტანდარტებისა გაზიარება და დანერგვა;

ყავისა და ჩაის მომზადება-მირთმევის კულტურის ამაღლება.


განრიგი და ფორმატი

თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგის ხანგრძლივობაა 16 საათი და ჩატარდება ოთხი დღის განმავლობაში, დღეში 4 საათი. ნახევარი საათი შესვენება ლანჩზე.

მისამართი: ქ. ბათუმი, რუსთაველის ქ. 28, სასტუმრო „შერატონ ბათუმი“.  


პროგრამა

დღე I – 29 აპრილი, 2024 წელი

15:00 – 19:30 - ტრენინგის მიმდინარეობა

თემატიკა:

 

დღე II – 30 აპრილი, 2024 წელი

15:00 – 19:30 - ტრენინგის მიმდინარეობა

თემატიკა:

 

დღე III – 1 მაისი, 2024 წელი

15:00 – 19:30 - ტრენინგის მიმდინარეობა

თემატიკა:

 

დღე IV - 2 მაისი, 2024 წელი

15:00 – 19:30 - ტრენინგის მიმდინარეობა

თემატიკა: