12 ნოემბრიდან დაიწყება შეფ სტუარდების უფასო თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგი, რომელიც გათვალისწინებულია კვების ობიექტების თანამშრომლებისათვის. ტრენინგის მიზანია უზრუნველყოს სამზარეულოს დასუფთავების, ჭურჭლის/სამზარეულოს ინვენტარის მოვლა-დასუფთავების სტანდარტების დაცვა და კონტროლი.

ტრენინგის თარიღი
12.11.2023 - 14.11.2023

ტრენინგის ძირითადი საკითხები:

  • ჰიგიენა და სანიტარია მზა საკვების მომზადების ობიექტებში;
  • ქიმიური ხსნარების გამოყენების წესები;                                      
  • უსაფრთხოების წესები სარეცხ საშუალებებთან მუშაობის დროს (10 ოქროს წესი);
  • სარეცხ საშუალებებზე გამოსახული გამაფრთხილებელი სიმბოლოები;                            
  • ინდივიდუალური დაცვის საშუალებები;  
  • გამაფრთხილებელი ნიშნის გამოყენების წესები და სამზარეულოს იატაკის რეცხვა-დეზინფექცია;  
  • ტრაპების მოვლის წესები;
  • სამზარეულოს მოწყობილობები და მისი მოვლა-დეზინფექცია;
  • სარეცხი სადეზინფექციო საშუალებები;
  • სამზარეულოს ინვენტარის რეცხვა-დეზინფექცია;   
  • ჭურჭლის რეცხვა სამი ნიჟარის პრინციპით;
  • ჭურჭლის სახეობები;
  • ჭურჭლის სარეცხი მანქანის ტიპები და მისი გამოყენების წესები;
  • ჭურჭლის დასაწყობების პრინციპები
  • გამწოვი სისტემის მოვლის წესები;
  • ხორცის და თევზის ოთახების რეცხვა-დეზინფექცია;
  • MSDS-ის განსაზღვრა;
  • სამზარეულოს ინვენტარის ყოველდღიური რეცხვა-დეზინფექციის ჩანაწერების წარმოება; 
  • ჭურჭლის სარეცხი მანქანის მოვლის და ტემპერატურის კონტროლის ყოველდღიური ჩანაწერები;
  • სამზარეულოში არსებული ნარჩენების გატანის წესები;
  • სამზარეულოს სველი ნარჩენების, ურნების მოვლის წესები.

სტუარდების თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგი ჩატარდება ქ.ბათუმში სასტუმრო  „ბესტ ვესტერნ პრემიერ ბათუმი".

მისამართი: ზ.გორგილაძია 111. საკონფერენციო დარბაზი „ონიქსი“, მე-2 სართული.

ტრენინგის ხანგძლივობაა 9 საათი. ჩატარდება 3 დღის განმავლობაში, დღეში 3 საათი.

12 ნოემბერი, კვირა

10:00 - ტრენინგის დაწყება

  • ჰიგიენა და სანიტარია მზა საკვების მომზადების ობიექტებში;
  • ქიმიური ხსნარების გამოყენების წესები;                                      
  • უსაფრთხოების წესები სარეცხ საშუალებებთან მუშაობის დროს (10 ოქროს წესი).      

შესვენება  11:30 - 12:00

12-00 - 13:30 ტრენინგის გაგრძელება

სარეცხ საშუალებებზე გამოსახული გამაფრთხილებელი სიმბოლოები;

ინდივიდუალური დაცვის საშუალებები;

გამაფრთხილებელი ნიშნის გამოყენების წესები და სამზარეულოს იატაკის რეცხვა-დეზინფექცია. 

 

13 ნოემბერი, ორშაბათი

10:00 - ტრენინგის დაწყება

  • ტრაპების მოვლის წესები;
  • სამზარეულოს მოწყობილობები და მისი მოვლა-დეზინფექცია;
  • სარეცხი სადეზინფექციო საშუალებები;
  • სამზარეულოს ინვენტარის რეცხვა-დეზინფექცია; 
  • ჭურჭლის რეცხვა სამი ნიჟარის პრინციპით.

შესვენება 11:30 - 12:00

12:00 - 13:30 ტრენინგის გაგრძელება

  • ჭურჭლის სახეობები;
  • ჭურჭლის სარეცხი მანქანის ტიპები და მისი გამოყენების წესები;
  • ჭურჭლის დასაწყობების პრინციპები;
  • გამწოვი სისტემის მოვლის წესები.

 

14 ნოემბერი, სამშაბათი (პრაქტიკა)

13:00 - ტრენინგის დაწყება 

  • ხორცის და თევზის ოთახების რეცხვა-დეზინფექცია;
  • MSDS-ის განსაზღვრა;
  • სამზარეულოს ინვენტარის ყოველდღიური რეცხვა-დეზინფექციის ჩანაწერების წარმოება.

შესვენება 14:30 - 15:00

15:00 - 16:30 ტრენინგის გაგრძელება

  • ჭურჭლის სარეცხი მანქანის მოვლის და ტემპერატურის კონტროლის ყოველდღიური ჩანაწერები;
  • სამზარეულოში არსებული ნარჩენების გატანის წესები;
  • სამზარეულოს სველი ნარჩენების, ურნების მოვლის წესები.

 

 

 


არ ხართ რეგისტრირებული? რეგისტრაცია

პაროლის აღდგენის ბმულს მიიღებთ ელ. ფოსტაზე.