- მთავარი
 - ტრენინგები
 - დასრულებული
 - ბარმენების თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგი - II ჯგუფი
 
აღნიშნული მოკლევადიანი თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგი განთვალისწინებულია ბარმენებისათვის და ითვალისწინებს ბარმენის მუშაობის ძირითად პრინციპებს, ალკოჰოლური და სხვა სასმელების შესწავლასა და კლასიკური ალკოჰოლური კოქტეილების მომზადების ტექნიკას.
ტრენინგში მონაწილეობის მიღება შეუძლიათ მოქმედ ბარმენებს.
თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგის ხანგრძლივობაა 16 საათი. ჩატარდება ოთხი დღის განმავლობაში, დღეში 4 საათი.
მისამართი: სასტუმრო "ბესთ ვესტერნ პრემიერ"; ქ. ბათუმი, გორგილაძის ქ.111
დღე I - 09 მაისი, 2022 წელი
16:00 – 18:00 - ტრენინგის დაწყება
- ბარში მუშაობის ძირითადი ასპექტები (ბარმენის ფუნქციები, ბარმენის თვისებები)
 - ბოთლების და სხვა ჭურჭლის ბარში განთავსება
 - მასპინძლობის ხელოვნება
 - საკონტაქტო ბარის მუშაობის მახასიათებლები და სტანდარტები
 - სრულყოფილი ბარმენის მუშაობის ძირითადი წესები
 
18:00 – 18:30 - შესვენება
18:30 – 20:30 - ტრენინგის გაგრძელება
- ბარების ტიპები და მათი მახასიათებლები
 - ბარის ერგონომიკა
 - 3 ნაბიჯის წესები (ყველაფერი, რაც ჭირდება ბარმენს სამუშაოდ, უნდა იყოს ხელთ ან სამი ნაბიჯის ფარგლებში)
 - ბარის ინვენტარი, აქსესუარები, ხელსაწყოები, მუშაობის და მოვლის სტანდარტები და წესები
 - პროფესიონალურ ინვენტართან და აღჭურვილობასთან მუშაობის თავისებურებები
 - ბარის ჭურჭელი - მოცულობა, დანიშნულება, დასახელება, გამოყენების წესები
 
დღე II – 10 მაისი, 2022 წელი
16:00 – 18:00 - ტრენინგის დაწყება
- ბარის სამუშაოდ მომზადება (ძალიან მნიშვნელოვანი ასპექტია, რადგან არასათანადო მომზადებით, მომსახურების სიჩქარე მცირდება)
 - ბარის გახსნის პროცედურები და სტანდარტები
 - ბარის მუშაობის ორგანიზება
 
18:00 – 18:30 - შესვენება
18:30 – 20:30 - ტრენინგის გაგრძელება
- სტუმრების მიღების ხელოვნება ბარში
 - სტუმრებთან მუშაობის სწორი, ლამაზი, სწრაფი და პროფესიონალური უნარების ჩამოყალიბება
 - ბარის პროდუქციის ასორტიმენტი
 - ბარის მენიუს და ღვინის რუკის შედგენა - სელექცია
 - ბარის საქონლის შენახვის სტანდარტები
 
დღე III - 11 მაისი, 2022 წელი
16:00 – 18:00 - ტრენინგის დაწყება
- კოქტეილების მომზადების ძირითადი მეთოდები, წესები და სტანდარტები „shake“, „stir“, „build“, „building“, „layering”, „muddling“, „flaming“, „blend, „throwling“
 
18:00 – 18:30 - შესვენება
18:30 – 20:30 - ტრენინგის გაგრძელება
- კოქტეილების მომზადების ტექნიკა
 - კოქტეილების კლასიფიკაცია
 
დღე IV - 12 მაისი, 2022 წელი
16:00 – 18:00 - ტრენინგის დაწყება
- სტუმართან მირთმევის წესები
 - კოქტეილები: „B52“, „Daiquiri“, „Margarita“, „Negroni“, „Grasshopper“, „Mojito“, „Bloody Mary“
 
18:00 – 18:30 - შესვენება
18:30 – 20:30 - ტრენინგის გაგრძელება
- კოქტეილები: „Blue Lagoon“, „Tequila sunrise“, „Long island iced tea“, „Aperol Spritz“ და ასევე საოჯახო ლიმონათი