აჭარის რეგიონში არსებული კვების ობიექტების თანამშრომლებისათვის „სერვის +“-ის თეორიულ-პრაქტიკული სატრენინგო მომსახურება იწყება. თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგი ჩატარდება ქალაქ ბათუმში არსებულ იმ კვების ობიექტებში, რომლებიც ერთ ტურისტულ ლოკაციაზე არიან განთავსებული. სატრენინგო კურსის მიზანია სარესტორნო მომსახურების დონის ამაღლება. 

 „სერვის +“-ის ძირითადი თემატიკაა:

  • მიმტანი რესტორნის სახეა;
  • სერვისის სტანდარტები;
  • მომსახურების სტანდარტები;
  • მომსახურების თანმიმდევრობა (ტექნიკა, სტანდარტები და შეკვეთის შესრულება);
  • მაგიდის ალაგება, სტუმრების მომსახურების სხვა პროცედურები;
  • სალარო.

არ ხართ რეგისტრირებული? რეგისტრაცია

პაროლის აღდგენის ბმულს მიიღებთ ელ. ფოსტაზე.