აჭარის რეგიონში არსებული განთავსებისა და კვების ობიექტების და ასევე საოჯახო ღვინის მარნების წარმომადგენლებისათვის სომელიეს საბაზისო თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგ-კურსი ჩაუტარდათ. მათ გაიარეს ის ძირითადი საკითხები, როგორიცაა: საქართველოს ღვინის ისტორია, ქვევრის ღვინო, წითელი ღვინო, ვარდისფერი ღვინო, საქართველოს ღვინის რეგიონები, ვაზის ჯიშები და სხვ. სულ გადამზადდა 30 მსმენელი.

 


არ ხართ რეგისტრირებული? რეგისტრაცია

პაროლის აღდგენის ბმულს მიიღებთ ელ. ფოსტაზე.