აჭარის რეგიონით აღფრთოვანებულმა ბელგიელმა გასტრონომიულმა კონსულტანტმა, როლანდ დებუსტმა, მასტერკლასზე მოსულ შეფებს სოუსების მრავალფეროვანი მენიუ გააცნო, რომელიც კარგად იყო შერწყმული ადგილობრივ პროდუქტებთან.

სოუსების მასტერკლასზე მომზადდა:

  • მორელის სოუსი
  • პოივრადეს სოუსი
  • ლობსტერის სოუსი
  • დემიგლასის სოუსი
  • მანდარინის სოუსი
  • საქონლის და ფეიხოას სოუსი
  • წითელი ღვინის სოუსი

არ ხართ რეგისტრირებული? რეგისტრაცია

პაროლის აღდგენის ბმულს მიიღებთ ელ. ფოსტაზე.