აჭარის ავტონომიური რესპუბლიკის ტურიზმისა და კურორტების დეპარტამენტი, სერვისის განვითარების სამსახური

მიმტანის თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგი - I ჯგუფი

17.11.2022 - 20.11.2022

ტრენინგის შესახებ

აღნიშნული მოკლევადიანი თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგი გათვალისწინებულია დამწყები მიმტანებისათვის და ითვალისწინებს მიმტანის მუშაობის ძირითად პრინციპებს.

ტრენინგში მონაწილეობის მიღება შეუძლიათ როგორც დამწყებ, ასევე მოქმედ მიმტანებს.  


განრიგი და ფორმატი

თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგის ხანგრძლივობაა 16 საათი. ჩატარდება ოთხი დღის განმავლობაში, დღეში 4 საათი.

მისამართი: ქ. ბათუმი, ზ. გორგილაძის 77, რესტორანი „ოლდ ბერლინი“.


პროგრამა

პროგრამა:

დღე I – 17 ნოემბერი, 2022 წელი

10:00 – 12:00 - ტრენინგის დაწყება

  1. რესტორნის სტრუქტურა

II. მიმტანი რესტორნის სახეა

12:00 – 12:30 - შესვენება

12:30 – 14:30 - ტრენინგის გაგრძელება

III.  სტუმრების მომსახურების ორგანიზებისთვის აღჭურვილობა

 

დღე II – 18 ნოემბერი, 2022 წელი

10:00 – 12:00 - ტრენინგის დაწყება

IV. სერვისის სტანდარტები

V. მომსახურების სტანდარტები

რესტორნის სტუმრების მოსამსახურებლად მზადება:

მომსახურების თანმიმდევრობა (ტექნიკა, სტანდარტები და შეკვეთის შესრულება):

მაგიდის ალაგება, სტუმრების მომსახურების სხვა პროცედურები:

სალარო:

VI. აქტიური და ეფექტური გაყიდვების ტექნიკა

12:00 – 12:30 - შესვენება

12:30 – 14:30 - ტრენინგის გაგრძელება

VII. ბანკეტები და კონფერენციები

 

დღე III – 19 ნოემბერი, 2022 წელი

09:00 – 11:00 - ტრენინგის დაწყება

VIII. ალკოჰოლი

ღვინის მირთმევის და დეკანტირების სტანდარტები

11:00 – 11:30 - შესვენება

11:30 – 13:30 - ტრენინგის გაგრძელება

IX. კომუნიკაციის ფსიქოლოგია

სტუმრების კლასიფიკაცია:

ომუნიკაცია:

 

დღე IV - 20 ნოემბერი, 2022 წელი

10:00 – 12:00 - ტრენინგის დაწყება

X. კონფლიქტური სიტუაციების მოგვარების ალგორითმი

12:00 – 12:30 - შესვენება

12:30 – 14:30 - ტრენინგის გაგრძელება

XI. შოუ რესტორანში

ფლამბე, თევზი გამომცხვარი მარილში, სიგარის სერვისის სტანდარტები (შენახვა, დანთება)