აჭარის ავტონომიური რესპუბლიკის ტურიზმისა და კურორტების დეპარტამენტი, სერვისის განვითარების სამსახური

შეფ სტუარდების ტრენინგი

15.04.2022 - 17.04.2022

ტრენინგის შესახებ

აღნიშნული მოკლევადიანი თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგი განთვალისწინებულია განთავსების ობიექტების კვებისა და სასმელების სამსახურის შეფ სტუარდებისათვის და მისი მიზანია უზრუნველყოს სამზარეულოს დასუფთავების, ჭურჭლისა და სამზარეულოს ინვენტარის მოვლა-დასუფთავების კოორდინირება და კონტროლი.

ტრენინგში მონაწილეობის მიღება შეუძლიათ როგორც განთავსების ობიექტების კვებისა და სასმელების სამსახურის შეფ სტუარდებს, ასევე კვების ობიექტების მენეჯერებს/შეფ სტუარდებს/ შეფ მზარეულებს.


განრიგი და ფორმატი

თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგის ხანგრძლივობაა 9 საათი. ჩატარდება სამი დღის განმავლობაში, დღეში 3 საათი.

მისამართი: ქ. ბათუმი, ზ. გორგილაძის 111, სასტუმრო „ბესტ ვესტერნ პრემიერ ბათუმი“

10-ე სართული, საკონფერენციო დარბაზი „ონიქსი“


პროგრამა

დღე I - 15 აპრილი, 2022 წელი

17:00 – 18:30 - ტრენინგის დაწყება

18:30 – 19:00 - შესვენება

19:00 – 20:30 - ტრენინგის გაგრძელება

დღე II - 16 აპრილი, 2022 წელი

17:00 – 18:30 - ტრენინგის დაწყება

18:30 – 19:00 - შესვენება

19:00 – 20:30 - ტრენინგის გაგრძელება

დღე III - 17 აპრილი, 2022 წელი

17:00 – 18:30 - ტრენინგის დაწყება

18:30 – 19:00 - შესვენება

19:00 – 20:30 - ტრენინგის გაგრძელება